Bruksvilkår

Bruksvilkår for havnhjellestad.no

Disse bruksvilkårene regulerer din bruk av nettsiden havnhjellestad.no og alle tjenester tilbudt av Havn Hjellestad innenfor rammene av disse nettsidene. Ved å bruke nettstedene og kjøpe våre tjenester, samtykker du i å være bundet av disse bruksvilkårene. Vennligst les dem nøye før du fortsetter.

 1. Generelt:
  a. Havnhjellestad.no tilbyr tjenester som booking, reservasjoner & bestillinger. All bruk av våre tjenester er underlagt disse bruksvilkårene.
  b. Vi forbeholder oss retten til å endre eller oppdatere disse bruksvilkårene når som helst. Eventuelle endringer vil tre i kraft umiddelbart etter at de er publisert på nettstedene. Det er ditt ansvar å jevnlig sjekke bruksvilkårene for eventuelle oppdateringer.

 2. Bestilling og betaling:
  a. Ved å legge inn en bestilling på våre nettsider, bekrefter du at all informasjonen du oppgir er nøyaktig og fullstendig. Du er ansvarlig for å oppdatere oss om eventuelle endringer i informasjonen din.
  b. Betaling for våre tjenester foregår ved henting på lokasjonen til Havn Hjellestad gjennom en betalingsterminal, det er også mulig å ta i bruk gavekort.

 3. Angrerett:
  a. Du har full rett til å avbestille booking og reservasjoner når som helst.

 4. Ansvarsfraskrivelse:
  a. Vi streber etter å tilby nøyaktig og pålitelig informasjon på nettstedene våre, men vi kan ikke garantere fullstendig nøyaktighet, pålitelighet eller aktualitet av all informasjon til alle tider.
  b. Vi påtar oss ikke ansvar for eventuelle feil, utelatelser eller unøyaktigheter på nettstedene eller i våre tjenester. Bruken av nettstedene og våre tjenester skjer på egen risiko.

 5. Immaterielle rettigheter:
  a. Alt innhold på nettstedene, inkludert tekst, grafikk, logoer, bilder, videoer og annet materiale, er beskyttet av opphavsrett og andre immaterielle rettigheter som tilhører Havn Hjellestad. Du har ikke tillatelse til å bruke, kopiere, distribuere eller modifisere noe av dette innholdet uten vår skriftlige tillatelse.

 6. Begrensninger og ansvarsfraskrivelse:
  a. Vi tar alle rimelige forholdsregler for å sikre at våre tjenester er av høy kvalitet og fungerer som forventet. Imidlertid gir vi ingen garantier for at tjenestene vil være feilfrie, uavbrutte eller tilgjengelige til enhver tid.
  b. Vi påtar oss ikke ansvar for eventuelle direkte, indirekte, tilfeldige, spesielle eller følgeskader som oppstår som et resultat av bruk av våre tjenester eller manglende evne til å bruke dem, selv om vi er blitt informert om muligheten for slike skader.

 7. Endring eller avslutning av tjenester:
  a. Vi forbeholder oss retten til å endre eller avslutte våre tjenester (helhetlig eller delvis) når som helst og etter eget skjønn. Vi vil varsle deg om slike endringer eller avslutninger minst 1 dag på forhånd.

 8. Kontakt oss:
  Hvis du har spørsmål, bekymringer eller kommentarer angående disse bruksvilkårene eller våre tjenester, kan du kontakte oss ved hjelp av følgende kontaktinformasjon:

  Havnhjellestad.no
  Adresse: Hjellestadvegen 315, 5259 Hjellestad
  E-post: sandra@havnhjellestad.no
  Telefon: +47 41561218

  Ved å bruke våre tjenester og fortsette å bruke nettstedet, bekrefter du at du har lest, forstått og samtykker i å være bundet av disse bruksvilkårene.

Reserver et bord

Lag en reservasjon

Klikk her for å reservere et bord

Denne nettsiden er laget av Fakz AS