Personvernserklæring

Personvernerklæring for Havn Hjellestad’s nettside

Sist oppdatert: 23.08.2023

Vi verdsetter ditt personvern, og denne erklæringen har til hensikt å informere deg om hvordan vi samler inn, bruker, deler og beskytter dine personopplysninger når du besøker vår nettside. Vi oppfordrer deg til å lese nøye gjennom følgende informasjon.

  1. Innsamling av personopplysninger: Når du besøker vår nettside, kan vi samle inn ulike typer personopplysninger, inkludert, men ikke begrenset til, ditt navn, kontaktinformasjon, preferanser, og annen informasjon du velger å dele med oss gjennom kontaktskjemaer eller på annen måte.

  2. Bruk av personopplysninger: Vi bruker de innsamlede personopplysningene til å forbedre din opplevelse på nettsiden, for å besvare dine henvendelser, levere relevant informasjon om våre tjenester, og for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg som besøkende.

  3. Deling av personopplysninger: Vi kan dele begrensede personopplysninger med tredjeparter som er involvert i driften av nettsiden og våre tjenester, som for eksempel leverandører av nettsideanalyseverktøy. Vi deler ikke dine personopplysninger med tredjeparter for markedsføringsformål uten ditt samtykke.

  4. Informasjonskapsler og sporingsteknologi: Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og lignende sporingsteknologi for å forbedre din opplevelse på nettsiden, analysere bruksmønstre, og tilpasse innholdet til dine interesser. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren din, men vær oppmerksom på at visse funksjoner på nettsiden kan være begrenset uten bruk av informasjonskapsler.

  5. Dine rettigheter: Du har rett til å be om tilgang til dine personopplysninger, korrigering av unøyaktige opplysninger, sletting av data, begrensning av behandling, og rett til å protestere mot behandlingen. For å utøve disse rettighetene, kan du kontakte oss ved hjelp av kontaktinformasjonen nedenfor.

  6. Sikkerhet: Vi tar sikkerheten til dine personopplysninger på alvor og har implementert passende tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dem mot uautorisert tilgang, endring, sletting eller utilsiktet tap.

  7. Endringer i personvernerklæringen: Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen for å gjenspeile eventuelle endringer i våre praksiser for personvern. Oppdatert informasjon vil være tilgjengelig på nettsiden, og vi oppfordrer deg til å jevnlig sjekke etter slike oppdateringer.

Reserver et bord

Lag en reservasjon

Klikk her for å reservere et bord

Denne nettsiden er laget av Fakz AS